T.G.I.F... AGAIN! *

Idag har jag haft en kort skoldag!
Jag slutade egenltigen vid lunch men smart som jag är visste inte jag det, utan jag gick som den duktiga tjej jag är till min Rättskunskap och väntade på läraren, men ja han sa vi var lediga idag. Så då bar jag mig snabbt hemmåt för att äta lunch då jag nästan inte åt någon lunch i skolan.
Vid fem stack jag och mamma till väla för at jag skulle köpa en del behövande saker, som mobil fodral och vår skor.
Jag hade håret som ni ser uppe i en enkel hästsvans,
en mörkgrå tröja samt en svart kavaj på som jag tyckte gav hela stilen lite mer klass. Som accesoar använde jag ett halsband som pricken över i:et.  Hade mina jusblåa jeans till detta.
Nu har jag duschat ätit middag och sminkat om mig på nytt för utgång med Frida.
Vi ska ut och dansa loss inatt!
Har på mig min Vita blus från Spiritstore, mina ljus blåa jeans och mitt mobilfodral som en accesoar.
Sminkningen är ganska enkel, som sagt sminkning tutorial finns utlagd för er som vill kolla.
Rosa läpparna fick jag av mitt illröda läppstift, tog lite på läpparna smetade ut det lite försiktigt så det blev rosa.
Tips från Solo tidningen.
Nu måste jag rusa så jag inte missar bussen!
Pussar på er.
/GabrielaFrancesca

Torsdag *

Igår hade vi en väldigt nice dag i skolan.
Vi kollade film sista lektionen, fast vi såg däremot inte slutet på den...det funkade inte.
När jag kom hem vilade jag lite och läste min Solo tidning.
Sedan kom Linda och lämnade Isidora hos oss, jag och mamma skulle passa henne.
Mamma och Isidora var med mig ut med Enzo och vi gick till brunnsparksskolans lekplats.
Vi hade riktigt kul hela kvällen med promenad, kvällsmat, bygga lego, spela piano och kolla Nalle Puh.

/GabrielaFrancesca

En underbar onsdag *

Godmorgon alla morgonpigga eller skol/jobbmänniskor.
Jag hade en underbar dag igår. Efter skolan gick jag ner i stan för att träffa Jessica, vi tog en fika på nya Espresso House. Första gången jag var där, den är mycket mysigare än den på kullagatan. Vi satt där i typ en timme och bara pratade, vi har alltid så mycket att prata om.
När jag kom hem gick jag och mamma ut med Enzo. Ni har tyvärr inte fått se någon bild på honom än så passade på att ta bild igår.

/GabrielaFrancesca

It's gone *

Det är jobbigt att skriva när man inte har något skrivflöde i huvudet...ingen berättelse på g. Jag vet inte vad jag ska skriva om...puss!

/GabrielaFrancesca

Då sätter jag igång! *

Otroligt första gången i mitt liv jag stannar kvar i skolan efter lektionstid för att plugga. Detta kan ju bero på att jag vill göra ifrån mig ett bra prov i Matte på onsdag och pappa är i Tokyo.
Men nu kör vi ekvationer och funktioner så det rycker!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1459956/images/2012/pic_195602758.jpg" class="image">

/GabrielaFrancesca

Skonsamt hår *

Inatt sov man med en knut i håret och ja, tog ut den imorse. Blev faktiskt helt okej, eller snarare väldigt bra. Det är ett skonsammare sätt än att blåsa håret, för som alla vet så skadar det håret att blåsa krut torrt. Så satte upp håret igår när det var fuktigt och haft det i tills imorse.

/GabrielaFrancesca

My wonderful sunday *

Haft en underbart mysig söndag.
Jag bakade fina muffins som jag redan nämt och så tog jag och mamma vars en till fika ute i det underbart fina vädret som vi haft idag med sol och allt!
Var avancerad nog i min bakning och gjorde russin i några till mamma.
Nu ligger jag i sängen och ska väl försöka sova, men som vanligt är man aldrig sådär jättetrött på söndagskvällarna. Det är vardags kvällarna som är jobbiga! Och som jag nämnde innan för någon dag sen, om ni kommer ihåg? Då jag nämnde fel app, jag tänkte visa en bild faktiskt från den appen jag råkade skriva "Camera!" eftersom alla andra varit antingen från "Vintage Camera" eller "Instagram".
Vilket också påminner mig om att ni alla borde skaffa och följa mig där, eftersom där hamnar ett antal fler bilder än på bloggen under dagarna.
Här är i alla fall bilder från "Camera!".
Den är helt okej men jag peronsligen gillar instagram och vintage camera bättre, just so you know. Nu ska jag sova för att orka med morgondagen och allt. Måste se till att plugga inför ett stort matteprov på onsdag, wish me luck I need it!
Godnatt på er nu, puss och kram!
/GabrielaFrancesca

Bakar muffins *

Nu ska jag baka muffins till eftermiddagsfikat till mig och mamma. Vi får hoppas det blir gott.

/GabrielaFrancesca

Saturday night *

Lite sent inlägg för alla partymänniskor/nattugglor denna lördag. Sitter och spelar pyramiden med ett gäng, bland annat Sarah, Johanna och Frida.
Kan säga det går inte bra för mig!

/GabrielaFrancesca

At Sarah Andersson *

Är hemma hos Sarah. Vi har nyss sjungit Singstar, Disney och nu ska jag, Johanna, Frida och Sarah göra tacos, mums!

/GabrielaFrancesca

TGIF *

Jag älskar att vi har många självständiga lektioner på rättskunskapen så nu har jag slutat tio i ett istället för tio i två.
Är riktigt skönt såhär på en fredags eftermiddag.
Ska hem och hitta på något kul.
Kanske gosa med mina katter, träna, dansa, kolla tv eller spela tv spel.
Vi får se vad det blir.

/GabrielaFrancesca

Utvilad och pigg *

Jag är helt utvilad! Man borde börja tio varje dag, känner sig mycket piggare då. Just nu sitter jag på bussen till skolan och har isolerat mig från övriga världen med min musik. Det bästa som finns med att åka buss, kunna vara i sin egna lilla värld.
Så här ser man ut idag i skolan.

/GabrielaFrancesca

Sovmorgon *

Idag har jag sovmorgon till tio över tio. Jag gick upp med mamma för att äta frukost, men nu funderar jag på att sova i typ en timme till.
Ja det ska jag, är trött igen.
Puss!

/GabrielaFrancesca

Våren är påväg *

Nu har jag pluggat matte, kan väl säga att fler gick hyfsat bra. Allt i matematik är i te enkelt ska ni veta!
Imorse kände jag bara att våren var påväg och bestämde mig för att ta på mig ett par färgstarka byxor som ett tecken på min glädje för våren!

/GabrielaFrancesca

It's back *

Nu funkar mitt 3G nät igen!
Jippi, nu blir det att mobil blogga igen. Har just varit och köpt en ny miniräknare (grafräknare) eftersom min gammla har helt slutat fungera. Nu är vi på väg hem efter att köpt skräptmat...Mc Donald!
Sen ska jag väl ta mig i kragen och plugga lite matte efter maten.

/GabrielaFrancesca

Unexpected *

Igår funkade inte mitt 3G nät på hela dagen, sen hade jag fullt upp ikväll så glömde av.
Igår var en helt vanlig dag men vi hade ett slags evenemang med skolstaden på IH i Helsingborg.
Var trekamp, fotboll och uppvisningar det var kul fram tills killarnas fotbollsmatch, då nic ledde över Olympia med 3-0. I de sisats sekunderna kastande någon in en större smällare, så det small till ordentlig och de började ryka och lokalen fick utrymmas.
Det var min spännande dag igår!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1459956/images/2012/pic_194994668.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1459956/images/2012/pic_194994668.jpg" class="image">

/GabrielaFrancesca

The new night habits *

Jag sa fel innan idag på inlägget om vilken app jag menade.
Jag kan ju säga att jag avänder Instagram, Camera! och Vintage Cam de alla är gratis applikationer. Såklart använder jag själva mobilens kamera "app" också, men de man tar där går t.ex. inte redigera i Vintage Cam. Sorligt!
Nu har jag pluggat in mina engelska glosor, kan dem men frågan är om jag kommer kunna hålla reda på alla och kunna stava alla som de ska imorgon. Får väl hoppas på det bästa och köra lite snabb repetition innan lektionen imorgon.
Nu är det däremot högtid för mig att sova, som ni märker har jag blivit bättre på att somna tidigare. Inte längre nattuggla på vardagarna som är uppe till ett,två eller tre på natten. Nu somnar jag mellan tio och tolv och just nu är jag sjukt trött så godnatt på er!
/GabrielaFrancesca

Bästa sättet att plugga på *

Dags för mig att ta mig ett skönt bad tillsammans med min läxa. Badet är det bästa stället för mig att "läsa" in saker, för där är jag mest seriös, för där finns ingen dator som stör! Det är lite "my own little private place".

/GabrielaFrancesca

Vädret ändras på två röda! *

Här går man hemifrån i kyla och regn. När man sedan är påväg hem, är det soligt och klart. Kan ni förstå hur mycket man svettas om man då gjorde som jag, tar på sig tjockjacka och en sjal. Jag svettas ihjäl!

/GabrielaFrancesca

Mer än ett bekymmer *

Jag orkar inte, jag vill så gärna byta namn men om jag ska det får jag antagligen betala för det eftersom jag inte vill skapa en ny blogg.
Utöver det problemet vet jag inte riktigt vad jag ska skriva för berättelse till svenskan, någon som har någon idé?

/GabrielaFrancesca

Sociala människor är vi *

Vi iPhone ägare är så sociala på rasterna! Vi villor inte alls fästa i våra mobiler.
På tal om ingenting, någon som vet hur man kam byta blogg domän? Eller ja portalen. För jag vill byta och jag orkar inte byta till en helt ny blogg.

/GabrielaFrancesca

Jag älskar att redigera ljuseffekter! *

Jag skulle uppmana alla att skaffa appen "Camera!" som är en vintage kamera med väldigt bra effekter och den är gratis! Jag älskar den eftersom jag älskar att redigera ljuseffekter på mina bilder. Jag ska också bli bättre på att uppdatera bilder på instagram även om det blir mycket bilder på mig själv kanske, hihi.
Ni kan följa mig där om ni vill eftersom jag inte är världens bästa på att lägga ut bilder här, GabrielaFrancesca heter jag där, just so you know.

/GabrielaFrancesca

Att uppskatta de små sakerna här i livet *

Gud, jag är så tacksam de dagarna jag kan få skjuts till skolan. Kan ni tänka er det tar cirka en timme för mig med buss till skolan när det bara tar tio minuter med bil, sjukt!
Just därför är jag så glad när jag kan få skjuts.

/GabrielaFrancesca

Maria Wern *

Bara jag som tyckt det blåst mycket idag?
Jag personligen höll på att blåsa bort med viden ett antal gånger. Ni ska bara veta hur läskig den känslan är. Jag har också spänt bågen i tandställningen, så nu har man riktigt ont i tänderna igen. Nu kommer jag ha svårt att äta i flera dagar igen, usch!
En go kopp te och en bit banankaka gör bara mig och min mage glad, det gjorde äve min mamma och hennes mage glad. Ibland är vi riktiga gottegrisar. Vi sitter klistrade framför Maria Wern, det är så spännande.
/GabrielaFrancesca

Söndag med mamma *

Här sitter jag på välja och ska ta en fika med mamma,
när jag plötsligt inser hur lite jag uppdaterat denna vecka.
Jag har i alla fall köpt en fin simma klänning nu för ett av presentkorten jag fick i födelsedags present.
Riktigt nöjd!
Nu blir det prinsesstårta med mamma,
mums!
Xoxo//Gabiiz

/GabrielaFrancesca

Smash *

Nu är det tv programmet Smash som gäller!
Bästa serien gående nu.
Kollar den tillsammans med mamma efter ett par timmars pluggande.
Alltid lina skönt att ta det lugnt med ett glas Pepsi Max efter hårt jobb.
Xoxo//Gabiiz

/GabrielaFrancesca

Vad man gör en söndags morgon *

Här sitter jag på ringstorp kyrkas parkering,
kör loppis med mamma.
Vi har faktiskt sålt en hel del,
fast helst vill vi ju sälja allt.
Har ni vägarna förbi under denna timmen så kom förbi vet jag!
Xoxo//Gabiiz

/GabrielaFrancesca

Hjälp mig flyga *

Den här låten är så bra och texten säger mer än 1000 ord!
Ni kan inte förstå hur mycket jag älskar låten och hur mycket den värmer i mitt hjärta.
Hittade låten med svensk översättning och tänkte dela med mig av den till er,
så att fler kan förstå den fantastiska innebörden i låten!

Tokio Hotel - Hilf mir fliegen

/GabrielaFrancesca

I'm on the track again *

En enkel bild från min nya mobil!
Yes äntligen fått en iPhone 4s igen,
som ni minns blev min förra stulen.
Nu är jag on track igen!
Xoxo//Gabiiz

/GabrielaFrancesca

Får jag låna dina vingar? *

Idag när jag vaknade och kollade ut genom fönstret såg jag att det snöade.
Min första tanke var "Neej! Inte nu det ska ju bli vår...",
inte kul alls.
För det andra ska jag för första gången i år kolla Melodifestivalen på lördag.
Bara för det är final i Sverige och jag vill kunna rösta,
men också för det ska bli skönt att vara hemma och slappa på lördag efter förra lördagen.
Då jag och ett antal andra var på en awesome fest hos Jessica.
För att hoppa från en sak till en annan så ska jag vara duktig idag,
stanna med Ina i skolan och plugga.
Duktigt för att var jag!
Jag är den typiska åka hem, fika, sova och sen kanske plugga.
Haha!
Jag borde ha bättre disiplin på mig själv,
men I guess det är för att jag alltid hinner med saker i tid i alla fall.
Sista minuten människan...here I am, haha.
Nä, nu slutar jag snart och ska plugga efter.
Sen blir det att försöka sova när jag kommer hem, oh yeah!

/GabrielaFrancesca

Right on time *

Idag är det lördag,
gud vad jag verkligen längtat till helgen.
Jag orkar seriöst inte skolan, vill ha sommarlov!
I vilket fall som helst så väntar jag på mina underbara vänner som jag ska träffa idag.
Cecilia och Camilla kommer snart och Karin kommer väl också inom snart,
sedan kommer Isabelle vid halv sju.
Så ni kan förstå vad jag gjort idag?
Jag har städat mitt rum lite så det inte ser ut som värsta grott boet.
Om ni hade vetat hur mitt rum brukar se ut så skulle ni bli förvånade,
I promise!

/GabrielaFrancesca
rss feed
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!