Nu börjar långhelgen! *

Äntligen har långhelgen börjat, det känns skönt! 
Två dagar extra ledigt, kan det bli bättre?

Förra helgen spenderade jag med att bli klar med min engleska uppsats, som jag kan säga var en riktigt utmaning! Men tillslut blev den klar efter att jag suttit hela dagen tills vad jag trodde var deadlinen, men det jag hade missat va att vår lärare gett oss en dag extra. Var dock väldigt glad över att jag inte hade det hängandes över mig längre! 

Min uppsatts, som äntligen var färdig.
Jag var även hos farmor och farfar den helgen för att Lotta, min faster, var hemma från Hong Kong. Hon hade varit på föreläsning eller någong kurs i Stockholm sedan kom hon ner hit en dag, då även Bibi och Kaj (farfars bror och fru) deltog. 

Vi drack god champange innan maten, sedan åt vi god gormé mat. Rå lax på en liten mackskiva med dill på bland annat, vilket råkade vara det godaste enligt mig! Jag älskar rå lax. 

Utöver detta har jag spenderat tid med min pojkvän i helgen, såklart via Skype då, tråkigt nog. Eftersom det är i det enda sättet som vi kan komunicera på dagligen, när vi bor så långt ifrån varandra. Distansförhållande...det är en utmaning.

Dock har jag världens gulligaste pojkvän som ger mig en puss via cam, hihi. 

Hela veckan veckan (inklsuive söndagen veckan innan) har jag hårdtränat! 
Jag varit på gymet och köttat, sprungit på springband, tränat mina svaga armmuskler och magmuskler.
I tisdags var egentligen tänkt att var min "vilodag" men vi hade en hårt jazz pass då i skolan så, fyra dagar i sträck nu har jag tränat. Inte helt med meningen, men what to do? 
Det var också 22 grade eller nått i tisdags så direkt när jag kom hem la jag mig på baksidan och sola i bikini! 

Finns inget skönare än att ligga i solen.
Sedan idag efter att ha tränat med mamma känner jag verkligen min kropp måste vila en dag eller två för att jag inte ska skada den och behöva låta bli och träna i veckor. 

Så imorgon ska jag fika med Frida, vilker ska bli mysigt eftersom jag inte träffat henne på ett tag. I alla fall inte bara vi två, suttit ner och tagit en lugn fika. Så det ser jag fram emot vädligt mycket.
Liksom på fredag då jag ska träffa Linnea, som jag inte träffat på åratal! 
Kommer bli en awesome långhelg!
Puss
 
/GabrielaFrancesca
rss feed
Ladda ner en gratisdesign p www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!